El catedràtic Santiago Niño-Becerra analitzarà la situació actual a la 17a Jornada Tècnica de Boví de Carn d’Alcarràs

Dijous 29 d’octubre “Lo Casino” d’Alcarràs acollirà la 17a edició de la Jornada Tècnica de Boví de Carn, amb la participació com a ponent del catedràtic d’Estructura Econòmica de l’IQS de la Universitat Ramon Llull, Santiago Niño-Becerra, qui a les 9.30 hores del matí analitzarà i donarà una visió general davant la panoràmica actual.

Altres ponents són Vicente Jimeno, del Departament de Producció Animal de la Universitat Politècnica de Madrid, qui tractarà a les 11.20 h. sobre tècniques en el boví d’engreix; la directora de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Esther Peña, qui a partir de les 11.55 h. parlarà de la nova PAC i la seva instauració i, a continuació, el gerent d’Asoprovac Nacional, Javier López, dissertarà sobre les repercussions de l’entrada del Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversió (TTIP).

La jornada començarà a les 9 del matí amb l’acte inaugural, que comptarà amb la presència del president de l’Associació de Ramaders de Boví de Carn d’Alcarràs, Ruben Manonelles; del president d’Asoprovac Catalunya, Ricard Gòdia, i del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé.

La cloenda anirà a càrrec de Miquel Serra, alcalde d’Alcarràs; Carlos Cabanas, secretari general del Ministeri d’Agricultura, i Ruben Manonelles, president de l’Associació de Ramaders de Boví de Carn d’Alcarràs.

Degustació de carn de vedella

A més, els assistents a la jornada tècnica podran degustar carn de vedella a l’hora del dinar, i abans, per esmorzar, es farà una barbacoa amb vedella.

Aquesta jornada tècnica, que s’ha convertit en un referent en el seu sector, està coorganitzada per l’Associació de Ramaders de Boví de Carn d’Alcarràs, Asoprovac Catalunya, el Departament d’Agricultura i l’Ajuntament d’Alcarràs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: