Creix l’interès de parelles britàniques per casar-se en espais rurals de Catalunya

Rural  Meeting, l’associació que agrupa establiments rurals d’arreu Catalunya amb  espais per a celebracions familiars i també reunions de negocis, ha detectat un  increment de l’interès de particulars i d’operadors britànics per convertir les  masies catalanes en l’escenari de casaments de categoria. El perfil dels clients és el de parelles amb un alt nivell adquisitiu que escullen cases atractives, amb tot tipus de serveis on organitzar-hi cerimònies molt exclusives.

1317373264087_bigCatalunya  se situa així al nivell  de les principals destinacions que escullen els britànics per a les seves celebracions. Entre els països amb més demanda hi ha Xipre, Grècia,  Portugal i Itàlia. Les reserves inclouen, a banda de l’allotjament, serveis de  restauració o cattering, suport turístic, etc.

Segons dades oficials de l’Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT) el creixement  de pernoctacions acumulat de turisme estranger a les cases de turisme rural  durant el darrer any va ser d’un 18,1%, la qual cosa posa de manifest la tendència a l’alça d’aquest perfil de visitants.

Rural Meeting, que es va crear el juny del 2010 per iniciativa d’un grup de set empresaris de turisme rural, té prop de quaranta establiments adherits i es prepara per ampliar el seu àmbit d’actuació a tot l’Estat espanyol. Cases i petits hotels rurals de diferents comunitats han  demanat poder-se incorporar a aquesta entitat que ha constatat que a cada  establiment, de mitjana, s’hi acaben fent entre 15 i 20 esdeveniments l’any relacionats amb celebracions familiars o  reunions d’empreses.

Una resposta

Deixa un comentari