Què passarà, a curt termini, a França amb el glifosat?

Avui mateix llegia aquesta nota de premsa en referència al país veí. Amb el recent nomenament d’un nou ministre de Transició Ecològica a França, François de Rugy, el sector agrari, així com l’opinió pública (ja que molts temes agraris han passat a convertir-se en temes mediàtics) està pendent de si mantindrà la mateixa opinió que el seu predecessor o introduirà canvis.

Un dels temes és el del glifosat i sobre ell, li han preguntat en una entrevista que aquesta setmana ha concedit al diari Le Monde. Rugy ha esmentat estar d’acord amb la prohibició acordada d’aquesta matèria activa en tres anys, a més que ha concretat que les autoritzacions de comercialització de productes que continguin glifosat que es concedeixin, no superaran els 3 anys.

El ministre francès d’Agricultura, Stephan Travert, sembla que es troba més relaxat amb el nou ministre de Transició Ecològica (amb l’anterior va tenir bastants conflictes). Travert ha anunciat que aviat es designarà un coordinador per al grup de treball que es va a constituir per torbar alternatives al glifosat.

Jesús Domingo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: