Obert el període d’inscripció per als organitzadors de les diverses activitats a realitzar durant la Setmana Bio 2018

Del 20 al 28 d’octubre, se celebrarà la sisena edició de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica, un esdeveniment impulsat per la Generalitat de Catalunya a través dels departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Ensenyament i Territori i Sostenibilitat, conjuntament amb l’Associació Vida Sana; enguany, a més, comptarà amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Totes les persones i entitats interessades en la producció i l’alimentació ecològiques poden organitzar activitats per nodrir el programa de la Setmana Bio i donar-se a conèixer entre la població, sempre dins de l’objectiu global d’informar i difondre sobre la producció i alimentació ecològiques. Per facilitar l’organització, les activitats del programa s’agrupen en 5 famílies:

  • Visites a operadors ecològics
  • Activitats comercials
  • Activitats de divulgació
  • Restauració i gastronomia
  • Activitats a la comunitat educativa

L’objectiu és que productors i elaboradors de productes ecològics, entitats i organitzacions interessades, administracions locals, escoles i centres docents, biblioteques, restaurants, minoristes, grans superfícies, etc., puguin organitzar aquella activitat que millor s’adeqüi a les seves necessitats i als objectius generals de la Setmana Bio.

Activitats a l’escola

Totes les activitats relacionades amb la comunitat educativa s’agruparan en la Setmana Bio a l’escola, que tindrà per objectiu donar a conèixer la producció agrària i l’alimentació ecològiques a la comunitat educativa, tant a l’alumnat com a les famílies. El dia 25 d’octubre, també es lliuraran els guardons del Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica de l’edició d’enguany.

En aquesta edició, la Setmana Bio ha renovat totalment la seva línia gràfica i ha posat en marxa una nova plataforma web, setmanabio.cat, que permetrà millorar la gestió i difusió del projecte i millorar l’experiència tant dels organitzadors com dels participants en les activitats del programa.

Totes les persones i entitats interessades a organitzar activitats en el programa poden fer-ho a través de la pàgina web setmanabio.cat, que des del dia 4 de juny ja permet l’entrada de propostes al programa, cosa que s’allargarà fins al pròxim 30 de setembre. La pàgina conté tota la informació relativa als diferents tipus d’activitats que es poden organitzar, i també les condicions i el formulari d’inscripció i el material gràfic que es pot descarregar i utilitzar per a la promoció i senyalització de les activitats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: