Tastavins Penedès investeix Acadèmic d’Honor l’actor i presentador televisiu Quim Masferrer en un acte a Subirats

L’actor Quim Masferrer ja és Acadèmic d’Honor de Tastavins Penedès. L’acadèmia el va investir en un acte marcat pel bon humor i que va servir per nomenar també Acadèmic de Mèrit el president de la Confraria del Cava de Sant Sadurní d’Anoia, Antoni de la Rosa.

El popular presentador ‘d’El Foraster’ de TV3 va agrair el càrrec amb un monòleg com els que tanquen el seu programa televisiu. Va ironitzar sobre la litúrgia del nomenament, amb la capa i el lliurament de la medalla, i va provocar les rialles de les més de 120 persones que omplien el restaurant Sol i Vi de Subirats parlant del Penedès i del món del vi, amb el famós “sou molt bona gent” per tancar la intervenció.

El president de Tastavins Penedès, Joan Tarrada, va agrair la sinceritat i humanitat que desperta el Quim Masferrer, i va afegir que el Foraster fa com l’Acadèmia: “difondre productes que potser són poc coneguts, entre el gran públic”. El president de l’entitat va explicar que, si fa uns anys a les cartes dels restaurants catalans hi havia un 70% de vins de fora de Catalunya, en l’actualitat el 60% dels vins que hi apareixen son catalans.

Abans de la investidura de Quim Masferrer, Tastavins Penedès va nomenar Acadèmic de Mèrit el president de la Confraria del Cava de Sant Sadurní, Antoni de la Rosa, responsable de les Caves Torelló. Joan Tarrada va assenayalar que “Torelló, Cava i Sant Sadurní fan un trio d’asos excel·lent”.

Aquest acte va anar acompanyat d’un sopar amb diversos vins i caves del Penedès. En 53 anys d’història, Tastavins Penedès ha celebrat ja 479 capítols d’investidura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: