La cooperativa Llet Nostra dona un total de 8.000 litres de llet al Banc dels Aliments de Girona amb motiu del Gran Recapte

Llet Nostra, la llet de cooperatives catalanes, ha donat 8.000 litres de llet al Banc dels Aliments de Girona amb motiu del Gran Recapte per tal que sigui distribuïda a les entitats benèfiques acreditades que ho fan arribar a les famílies més desfavorides de la província.

Frederic Gómez, president del Banc dels Aliments de Girona, ha rebut la donació de llet de mans del president de Llet Nostra, Jordi Riembau. Gómez ha destacat la importància de la llet dins dels productes que es distribueixen des del Banc dels Aliments, ja que és un aliment bàsic en la nutrició, especialment infantil.

Segons el president de Llet Nostra, Jordi Riembau: “Les famílies ramaderes de Llet Nostra ens sentim molt orgulloses de poder ajudar amb el nostre producte a famílies que ho necessiten”.

Amb aquesta donació, Llet Nostra ha donat enguany 13.000 litres de llet al Banc dels Aliments. A més, la cooperativa lletera col·labora habitualment amb el Casal dels Infants de Salt, que també rep llet per complementar els berenars dels nens i nenes que participen diàriament en les seves activitats.

El Banc dels Aliments de Girona distribueix més de 2,8 Milions de quilos d’aliments que arriben a més de 37.000 persones a través de 99 entitats benèfiques i la col·laboració de 51 voluntaris.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: