Asoprovac Catalunya organitza a Tarragona una jornada sobre prespectives de negoci i sanitat animal a l’exportació

Asoprovac Catalunya torna a organitzar dijous 30 de novembre de 10.30 a 14 hores, amb la col·laboració del Port de Tarragona, una jornada tècnica dedicada al tema de les exportacions, centrat com sempre en el sector del vaquí de carn.

Amb el títol de ‘Exportació: salvaguarda de la nostra economia. Perspectives de negoci i sanitat animal’ la Sala d’Actes de l’Autoritat Portuària del Port de Tarragona, al Passeig de l’Escullera, s/n, acollirà aquesta jornada, que començarà a les 10.30 h.

Entre d’altres intervindran Albert Sanz, tècnic veterinari del Servei de Sanitat Animal del DARP de la Generalitat de Catalunya, amb una ponència sobre la Llengua blava i malalties que afecten a l’exportació; la directora tècnica d’Asoprovac Catalunya; Matilde Moro, que parlarà de les característiques i perspectives de la negociació espanyola amb el mercat turc, i el director de Provacuno, Javier López, qui presentarà aquesta interprofessional del sector del boví de carn.

També participaran en aquesta jornada del boví de carn, Carlos Buxadé, catedràtic de l’ETSIA, a Madrid, qui explicarà les perspectives de negoci en les exportacions que es fan a països tercers, i un representant del Ministeri d’Economia, Comerç i Competitivitat, que farà una ponència sobre els reptes en comerç exterior i el paper de les oficines comercials a països tercers.

La jornada forma part del Pla Anual de Transferància Tecnològica (PATT) del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: