El negoci agrari de CaixaBank se situa al voltant dels 18.000 milions d’euros en complir el seu tercer any d’existència

AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank especialitzada en el sector agrari i en la indústria agroalimentària, compleix el seu tercer aniversari amb un volum de negoci gestionat proper als 18.000 milions d’euros, la qual cosa es tradueix en un increment del 25,5% des del seu llançament durant el mes de setembre del 2014.

En concret, en aquest període, el volum de passiu ha crescut un 33,4%, fins a aconseguir els 10.873 milions d’euros, mentre que el volum d’actiu ha augmentat un 15,1%, i se situa per sobre dels 6.800 milions d’euros.

La tendència positiva d’aquests tres anys s’ha vist confirmada pels creixements d’AgroBank en els primers nou mesos del 2017. Des de gener, el volum de negoci de la línia ha augmentat un 7,2%, mentre que els clients agraris ja superen els 348.000, un 1,8% més respecte al 31 de desembre de l’any passat.

L’aposta per una marca pròpia, l’especialització en el negoci i la formació de la xarxa comercial han consolidat a CaixaBank com a entitat líder en el sector. L’obertura d’oficines AgroBank a l’inici de l’any també és responsable de les fites aconseguides, ja que s’han sumat 300 noves oficines especialitzades fins a aconseguir una xarxa integrada per 901 sucursals i 3.000 gestors especialitzats en el negoci agrari. Aquests punts d’atenció estan situats en nuclis de població on la seva activitat se sustenta, en bona mesura, sobre el sector primari.

D’altra banda, i després de tres anys del naixement d’AgroBank, el bon comportament del negoci i l’aposta de l’entitat per la innovació han motivat el llançament d’una nova aplicació mòbil per als clients, l’app AgroBank. Aquesta eina té com a objectiu satisfer les necessitats dels clients i permet l’accés a la cotització de diferents llotges de tot l’Estat, donant la possibilitat a l’usuari de crear una llista de preferits en un sol clic.

Una altra avantatge addicional és que els usuaris poden informar-se de les últimes notícies d’agricultura, ramaderia, pesca, indústria i R+D+l en la secció ‘Actualitat’; o bé, d’informacions relacionades amb la signatura de convenis, jornades i esdeveniments de l’entitat, recollides a l’apartat ‘Notícies AgroBank’. D’aquesta manera, el servei, disponible en Android i iOS, pretén cobrir les necessitats de tots els clients i, especialment, d’aquells més tecnològics i familiaritzats amb l’ús de les noves eines.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: