La consellera Serret ha presidit l’acte de commemoració dels 15 anys del PATT que realitza el departament d’Agricultura

“El Pla Anual de Transferència Tecnològica s’ha convertit en un referent fonamental per al sector agroalimentari català”. Així ho ha subratllat, aquest migdia, la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Serret, en l’acte commemoratiu dels 15 anys del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) del departament d’Agricultura, que s’ha celebrat a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), a Barcelona.

Meritxell Serret ha agraït la implicació i la tasca de tots els agents durant aquests 15 anys. Actualment, són més de 120 les entitats implicades en la definició i execució de les activitats del PATT, entre administracions públiques, universitats i centres de recerca, entitats del sector i empreses. “Aquest és l’èxit compartit d’un projecte que s’ha fet gran i útil gràcies al treball en xarxa i amb l’estímul de la cultura de la millora contínua que necessitem per enfocar bé el futur del sector i aprofitar els reptes que tenim pel davant”, ha afegit Serret.

En aquests 15 anys, més de 310.000 persones han assistit a les més de 9.500 activitats organitzades en el marc del Pla de Transferència Tecnològica, entre jornades, seminaris, visites tècniques i activitats demostratives. “Aquest és un èxit col·lectiu que ha ajudat a posicionar la professionalitat d’aquest sector, amb projecció de futur, vital pel desenvolupament i benestar de la nostra societat”.

La jornada ha començat amb la intervenció del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol, que ha fet balanç d’aquests 15 anys del PATT. També ha inclòs una taula rodona sobre l’evolució i el futur de la transferència tecnològica a Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: