Els Porc d’Or creen el Premi Especial a la Innovació

L’organització dels prestigiosos premis Porc d’Or ha anunciat la creació d’un nou “Premi Especial a la Innovació”, que és una iniciativa de Zoetis, companyia líder en salut animal, que va dirigida a totes aquelles granges inscrites al BDPorc (Base de Dades del Porcí Espanyol), gestionat per l’IRTA.

Granja guardonada en una edició anterior

Aquest guardó s’incorpora a la resta de premis Porc d’Or Especials (Porc d’Or amb Diamant, Màxima Productivitat i premi MAPAMA a Sanitat, Benestar Animal i Medi Ambient), i neix amb l’objectiu de reconèixer anualment la iniciativa o projecte d’innovació més destacat dins de la producció porcina; perseguint, en línia amb l’esperit dels Porc d’Or, ser un incentiu perquè els ramaders segueixin millorant i facin avançar un sector tan punter com és el porcí a Espanya.

La innovació realitzada a la granja que es presenti com a candidata, pot estar referida a qualsevol àmbit de la producció porcina que contribueixi a la millora d’aquesta explotació, ja sigui pel que fa al maneig, la gestió de personal, el medi ambient, les instal·lacions, la bioseguretat, la genètica, la gestió de residus, o la millora de la sanitat, entre d’altres.

Els projectes presentats seran avaluats pel jurat dels premis Porc d’Or més un representant de Zoetis, que avaluaran diversos paràmetres acordats: creativitat, resposta a una necessitat del sector, aplicabilitat i replicació, i eficiència. Cada paràmetre será puntuat sobre una avualció máxima establerta. Es poden consultar les bases del Premi Especial Porc d’Or a la Innovació i presentar les candidatures a: http://www.zoetis.es/premioporcdoinnovacion.

El termini per a presentació de candidatures finalitza el proper dia 30 de juny, realitzant el lliurament del mateix a l’explotació guanyadora en el transcurs del sopar de gala dels premis Porc d’Or 2017, que tindrà lloc a Segòvia el proper mes de novembre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: