Un sistema de sembra millorat s’endú el Premi Especial d’Innovació de la Fira de Sant Josep de Mollerussa

Un sistema de sembra millorat, presentat per la firma Tallers Ribacar d’Igualada, ha estat la guanyadora del Premi Especial d’Innovació al constructor/expositor de maquinària agrícola i/o ramadera de l’Estat espanyol que atorga la 145a Fira de Sant Josep de Mollerussa, segons ha decidit el comitè tècnic del certamen. El premi està dotat amb 1.600 euros i el lliurament d’una placa d’honor.

El Premi d’Innovació en Maquinària Agrícola, dotat amb 1.100 euros i placa d’honor i atorgat també per Fira de Mollerussa, ha estat per a Vicens Maquinària Agrícola de Fondarella per un tractor telemàtic John Deere.

El premi d’Innovació en Maquinària o Instal·lacions Agroindustrials, dotat amb 1.100 euros i placa d’honor i atorgat per la demarcació de Lleida del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles de Catalunya. Demarcació de Lleida, ha estat per a MC Systems de Tàrrega per una solució global de medició i monitorització de nivells en sitges o dipòsits.

D’altra banda, el jurat qualificador del Concurs de Disseny i Estètica de la Fira de Sant Josep. Premi Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Lleida, ha decidit premiar Dental Linyola, de Linyola, com a Millor estand dels pavellons firals i Vicens Maquinària Agrícola de Fondarella com a Millor parcel·la dels recintes exteriors

T-Quattre Tancaments, de Lleida, ha aconseguit l’accèssit a millor estand dels pavellons, i Exafan, de San Mateo de Gallego, l’accèssit a millor parcel·la exterior.

24 participants al Concurs de Conducció de Carretilles

D’altra banda, un total de 24 conductors han participat a la vintena edició del Concurs de Carretilles d’Elevació, que ha organitzat Tallers Antoni Miquel, durant la 145a Fira de Sant Josep de Mollerussa.

El guanyador d’aquesta edició ha estat Jordi Vilasetrú (Transbernal, de Lleida), seguit amb només un segon de diferència a la classificació per Joel Segura (Nufri, de Mollerussa), i a 18 segons per Josep Llobera (Lactalis Puleva, de Mollerussa). Per la seva banda, Jordi Cama (Cama Cortadelles, de Cervera) s’ha endut el Premi a la Seguretat.

Aquest concurs consta de dues tandes. Cadascuna de les tandes inclou tres proves diferents que els participants han de superar en un temps límit, i el millor resultat dels dos dies és el que determina la classificació final del Concurs.

Com en les edicions anteriors, els tres primers classificats tindran dret a participar al Campionat d’Espanya de Conducció de Carretilles d’Elevació, que se celebrarà a Vigo i que serà classificatori per al Campionat del Món que es farà a Aschaffenburg (Alemanya).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: