CaixaBank i Azucarera signen un acord per promoure el finançament i impulsar la competitivitat del sector remolatxer

CaixaBank ha signat un acord amb Azucarera, l’empresa líder en producció de sucre d’Espanya, que facilitarà l’accés dels remolatxers que contractin amb aquesta companyia el finançament en condicions preferents i impulsarà la competitivitat del sector.

L’entitat financera articula el suport a Azucarera a través de la seva línia de negoci Agrobank, amb la qual ostenta el lideratge en el negoci amb el sector agroalimentari a Espanya.

La formalització de l’acord, que ha tingut lloc a Sevilla, ha anat a càrrec de Rafael Herrador, director territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental; Carme Sabri, directora d’Agrobank; Ángela Fuentes, directora de Tresororia d’Azucarera, i Miguel Sanromán, responsable Agrícola de la zona sud d’Azucarera. 

Millora de la rendibilitat i reducció de costos

L’objectiu d’aquest acord és millorar la rendibilitat i reduir els costos de les explotacions remolatxeres mitjançant la inversió en energia solar i hidráulica. Actualment, nombroses explotacions de remolatxa necessiten bombar aigua des de pous amb despeses energètiques elevats que impacten en la seva rendibilitat enfront dels seus competidors europeus, fins i tot considerant el major rendiment per hectàrea i el major contingut de sucre de la remolatxa nacional.

Darrerament, Azucarera ha presentat la seva oferta de contractació per a la zona nord en la qual destaca, a més de la promoció especial sobre determinades llavors, l’assessorament energètic gratuït que permetrà als agricultors la selecció de les millors alternatives per a la seva explotació relatives al reg combustible, factura eléctrica, etc., i l’oferta de finançament sense cost per a les inversions que realitzi Azucarera en eficiencia emergètica, drenatge i/o maquinària. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: