El Parlament ha aprovat la Llei de creació del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya

El Parlament de Catalunya ha aprovat per unanimitat, el 25 de gener, la Llei de creació del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya, que és la nova entitat creada a partir de la fusió entre el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Pèrits Agrícoles i el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Forestals de Catalunya. imgp0004

El debat al Parlament s’ha iniciat amb la exposició inicial del conseller de Justícia,Carles Mundó, el qual ha defensat la Llei de creació del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya. A continuació, tots els Grups Parlamentaris han intervingut, mostrant-se de forma unànime a favor de la fusió entre ambdues entitats.

Entre els comentaris que han realitzat els diputats durant les seves intervencions, s’ha indicat que el CTESC ha realitzat un informe al qual dona el seu vistiplau a la fusió. També han convidat a assistir  als dos col·legis a la Comissió d’Agricultura per a explicar el pla de treball del nou Col·legi i poder treballar conjuntament.

Així doncs, en aquests moment es crea una Comissió Gestora, que ha de dur a terme el procés de fusió en el termini màxim d’un any des de l’entrada en vigor d’aquesta llei, i que es regeix pel Conveni protocol·litzat en escriptura pública el 17 de juliol de 2015 i aprovat pels dos col·legis que es fusionen.

Cal esmentar que el vicepresident d’Agroprés, Jesús Domingo, és el president del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Pèrits Agrícoles a Girona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: