Els resultats del Programa de Desenvolupament Rural a Catalunya protagonitzen un vídeo de la Comissió Europea

Els Programes de Desenvolupament Rural de la UE, a més del suport a mesures directament adreçades al sector agrícola i ramader, també financen projectes que impulsin les economies locals, com ara petits negocis de turisme rural o restauració. És el cas de la darrera història de la sèrie #HistòriesUE, que protagonitza Anna Morell, que va decidir canviar la vida que portava a ciutat i instal·lar-se amb tota la família a Garriguella, a l’Alt Empordà, on ha obert un petit restaurant

810 milions de pressupost

El Programa de desenvolupament rural de Catalunya té un pressupost total de 810 milions d’euros, dels quals 348,6 milions són amb càrrec al pressupost de la Unió Europea. Els fons del programa serveixen per finançar iniciatives com ara la modernització d’explotacions agràries o l’inici d’activitats agrícoles o ramaderes. Els ajuts a la producció de qualitat o la formació de professionals del sector agrícola també són mesures cobertes pel Pla de desenvolupament rural. Adjuntem una fitxa de resum amb la informació sobre el Pla de desenvolupament rural de Catalunya i les partides que s’hi destinen.   

#HistòriesUE és una sèrie de vídeos que commemoren els 30 anys de l’adhesió d’Espanya a la Unió Europea amb un seguit d’històries personals protagonitzades per ciutadans i ciutadanes de Catalunya i les Illes Balears.

El vídeo, de 3 minuts, es pot veure al canal de Youtube de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: