El conseller d’Interior de la Generalitat destaca el fet que enguany no s’ha patit cap gran incendi forestal a Catalunya

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha fet un balanç de la de les actuacions dels Bombers durant aquest estiu, tot fent una radiografia dels principals incendis i de la resta de serveis.untitled

Jané ha agraït “l’anticipació i la contundència del cos de Bombers a l’hora d’actuar davant dels incendis que provoquen una ràpida resposta”. El conseller ha explicat que enguany hi ha hagut un 29% més d’incendis de vegetació que l’any passat, però cap d’ells ha superat les 1.000 hectàrees, per tant “no hem patit cap gran incendi.

Pel que fa als incendis forestals l’augment ha estat del 34%, mentre el 2015 n’hi va haver un total de 345, enguany se n’han comptabilitzat 523. El titular d’Interior ha volgut reconèixer la tasca dels bombers “per la seva gran professionalitat i el treball que porten a terme.

Els Bombers de la Generalitat han treballat, entre el 15 de juny i el 15 de setembre, en 19.152 serveis, dels quals, 2.547 han estat incendis de vegetació i 493 serveis al medi natural per realitzar rescats i recerques de persones. Segons les dades del Cos de Bombers, les hectàrees afectades durant els tres mesos  del període de la campanya forestal han estat 2.166,84.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: