Campanya informativa de CCOO al sector carni d’Osona

CCOO ha engegat una campanya informativa al sector carni d’Osona per informar els treballadors i treballadores de la campanya sindical que està impulsant contra l’explotació laboral al sector al conjunt de Catalunya i oferir-los l’assessorament del sindicat en allò que necessitin. En el marc d’aquesta campanya informativa, CCOO visitarà tots els escorxadors i centres de treball de la comarca per explicar-los les accions que el sindicat està duent a terme.

La campanya informativa començarà aquest dilluns, 25 de juliol, a l’escorxador de Le Porc Gourmet, a Santa Eugènia de Berga (c. de la Indústria, 20), on es traslladaran els responsables sectorials i territorials de CCOO, a les 14.00 hores, coincidint amb el canvi de torn, i repartiran uns fulls informatius als treballadors i treballadores, on s’explica la campanya sindical i l’assessorament que ofereix el sindicat.

Creació d’una Taula sectorial

En el marc de la campanya sindical contra l’explotació laboral hem instat al Govern de la Generalitat i les patronals del sector a crear una Taula sectorial a Catalunya per acabar amb les pràctiques fraudulentes i d’explotació laboral instal·lades en algunes empreses del sector. A causa del pes que té aquest sector d’activitat a Osona, CCOO està impulsant  una Taula de seguiment al territori, que traslladi els protocols i acords sobre la regulació de les condicions laborals a les empreses de la comarca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: