El 15 de juny finalitza el termini de presentació de la DUN

El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca (DARP) de la Generalitat de Catalunya recorda que el termini de presentació la Declaració Única Agrària (DUN) 2016 finalitza el dimecres 15 de juny. Aquest any s’ha prorrogat 1 mes el període per tal de poder facilitar que tots els beneficiaris puguin fer efectiva la tramesa. DSCN3524

La DUN és la declaració anual que fan els titulars d’explotacions agràries, que inclou la declaració de les parcel·les de la seva explotació, i permet sol·licitar diversos ajuts adreçats a explotacions agràries i efectuar altres tràmits i declaracions davant del DARP.

Aquesta Declaració anual que l’agricultor realitza sobre la seva activitat agrària i ramadera, permet dur a terme els tràmits i sol·licituds d’ajuts en una única actuació, simplificant de forma considerable la tramitació que ha de efectuar amb l’administració.

El Departament d’Agricultura, mitjançant la seva pàgina web (agricultura.gencat.cat/dun) facilita informació general sobre la DUN, els ajuts de la Política Agrària Comuna (PAC) i altres gestions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: