La DO Catalunya difon la cultura del món del vi mitjançant un còmic que publicarà mensualment a la seva página web

La Denominació d’Origen (DO) del vi Catalunya acaba de presentar un dels seus grans projectes d’aquesta temporada: Vinomics, una forta aposta de la DO per difondre la cultura del món vi a través del còmic, una disciplina artística tradicionalment poc utilitzada pel sector vitivinícola del nostre país.image002

Vinomics són una sèrie d’historietes gràfiques inspirades en el món del vi, que es publicaran mensualment al web de la DO Catalunya. Cada mes, els autors que formen part del projecte i que són els grans protagonistes d’aquesta aventura, presentaran la seva proposta de còmic i vi. Històries, anècdotes, emocions, humor i personatges que arribaran al públic mes a mes, i a on còmic i vi esdevindran un maridatge singular i, a la vegada, nou.

“El mateix vi”

A l’acte de presentació, celebrat al Palau Robert de Barcelona, es va donar a conèixer en exclusiva la primera d’aquestes històries –ja disponible al web de la DOEl mateix vi, signada per Albert Monteys, possiblement un dels autors de còmics més divertit i prolífic del país, i amb una muntanya de pàgines de sàtira política i social publicades a El Jueves. La resta d’històries aniran arribant puntualment al web de la DO Catalunya el tercer dijous de cada mes. A més, totes les històries seran publicades tant en català com en castellà i anglès per tal d’arribar al màxim nombre de seguidors a nivell nacional i internacional.

Vinomics és un dels projectes claus de la campanya La quinta de la DOCat,  que la DO ha encetat enguany per tal d’apropar-se al segment de consumidor més jove. A través del còmic, la DO Catalunya, fidel a la seva vocació de modernitat, vol apropar-se a les noves maneres que tenen els joves de viure la cultura, adaptant-se als seus gustos i la seva manera de fer per tal de fer difusió del vi mitjançant l’entreteniment.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: