Un vermut ecològic, triomfador als Premis Innoval 2016

Tres dels 16 reconeixements dels Premis Innoval 2016 d’Alimentaria han estat per l’empresa de Fuenlabrada (Madrid), Bodegas Sanviver S.L., que ha presentat Zarro, el primer vermut ecològic del món. La resta de premiats són tauletes de xocolata artesanal elaborades amb productes d’alta qualitat, un batut de xocolata instantani llest per prendre, una ampolla d’aigua mineral amb disseny exclusius per a nens d’entre 4 i 11 anys, un nou gelat en format mini, una gamma d’embotits sense carn, un rostit de xai per cuinar al forn sense embrutar i en la meitat de temps, esferificacions de Vinagre Balsàmic de Mòdena, una marca de menjar vegetariana equilibrada, un brou de carxofa ecològica i uns xampinyons envasats 100% naturals.

Bodegas Sanviver ha estat la guanyadora en la categoria de Vins i espirituosos, així com del Premi Retail i de la distinció com la millor innovació pel canal Horeca (hostaleria, restauració i càtering) gràcies a Zarro, un vermut ecològic fruit de la investigació en celler i de l’ús de productes 100% ecològics, i de la seva gamma Zarro Único, una edició limitada elaborada amb els seus millors vermuts i una cuidada selecció d’herbes aromàtiques macerades i infusionades en bóta.

Quatre guardons per a Nestlé

Entre els premiats també destaca Nestlé España, que ha obtingut quatre Premis Innoval per tres dels seus últims llançaments: Las Recetas de la Chocolatería, una nova generació de tauletes de xocolata d’inspiració artesanal i ingredients d’alta qualitat que li ha valgut el premi a la categoria Dolç, confiteria, Snack i fleca, així com el Premi Tendència de Plaer; Nestlé Gold, un gelat amb cruixents làmines de xocolata i en format mini, ha obtingut el premi en la categoria Gelats i congelats, mentre que Garden Gourmet, una marca de menjar vegetarià elaborat amb una delicada fusió de proteïnes de blat i soja, ha aconseguit el reconeixement en la categoria de Productes frescos i refrigerats no lactis.

L’empresa Calidad Pascual ha obtingut dos premis. Juntament amb Idilia i el seu Cola Cao ha estat premiat en la categoria Lactis i derivats i el Premi Tendència de Practicitat pel seu producte Cola Cao Shake, un batut de xocolata llest per emportar, amb to el seu sabor i per prendre fred, calent o a temperatura ambient. D’altra banda, l’empresa Aguas Font Vella y Lanjarón ha guanyat en la categoria Aigües, refrescos i cerveses i el Premi Canal Impuls pel seu últim llançament, una ampolla d’aigua mineral amb un format exclusiu i divertit pensat especialment per nens d’entre 4 i 11 anys.

A la categoria de Càrnics i derivats, el premi a la Millor Innovació se l’ha emportat l’empresa de Saragossa Moralejo Selección pel seu revolucionari concepte del rostit fàcil. La companyia ha presentat una gamma de productes per cuinar al forn en la meitat de temps i sense embrutar, garantint un resultat cruixent i saborós.

En l’apartat d’Olis, vinagres i condiments la guanyadora ha estat l’empresa murciana Eurocaviar per les seves Perlas de Aceto Balsámico, unes esferificacions de Vinagre Balsàmic de Mòdena que reuneixen a la perfecció suavitat i sabor i que són aptes per celíacs.

Brou depuratiu de carxofa ecològica

L’empresa Aneto Natural ha guanyat la categoria Alimentació seca, deshidratada, conserves i semiconserves amb el seu innovador llançament: un brou depuratiu de carxofa ecològica elaborat amb base de verdures fresques i 100% ecològiques sense sal que ajuda a netejar i depurar l’organisme.

El Premi Tendència de Salut i Confiança ha estat per l’empresa de Girona Noel Alimentaria, amb una gamma d’embotits llescats sense carn, elaborats utilitzant clara d’ou amb base proteica, ideal per un consumidor vegetarià que busca afegir una alternativa no càrnica a la seva dieta.

Finalment, en la categoria de Millor Innovació Internacional el Premi Innoval ha estat per l’empresa de Limburg (Països Baixos) Ecopouch, una gamma de xampinyons embassat i cuits en el seu propi suc, sense additius ni sal. ES conserven durant llarg temps i el seu suc és una base 100% natural per caldos i salses.

El Secretari General d’Agricultura i Alimentació, Carlos Cabanas, la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Serret, i el president de Fira de Barcelona i President del comitè Organitzador d’Alimentaria, Josep Lluís Bonet, han participat al lliurament de premis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: