Fira de Lleida incorpora al Premi del Llibre Agrari de la Fira de Sant Miquel un guardó específic per als articles tècnics

Fira de Lleida ha convocat el 45è Premi del Llibre Agrari, organitzat en el marc de la 62a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel i la 31a edició del saló Eurofruit, certàmens que tindran lloc del 29 de setembre al 2 d’octubre de 2016. Com a grans novetats, enguany per primera vegada incorpora un guardó al millor Article Tècnic Agrari i l’economia agroalimentària com a nova temàtica.untitled

Ambdues convocatòries -per a llibres i articles tècnics- tenen com objectiu principal distingir les obres o articles publicats recentment en format imprès o digital que suposen una aportació remarcable dins el sector agroalimentari o l’àmbit rural i estimular la creació de nous treballs de caràcter científic, tècnic o divulgatiu que permetin incrementar la literatura destinada als sectors esmentats. El premi atorgat al guanyador de la convocatòria del Llibre Agrari serà de 4.000 euros, mentre que per al de l’Article Tècnic será de 2.000 euros.

Publicats de l’1 de juny de 2015 al 31 de maig de 2016

Els guardons són oberts als llibres i els articles tècnics publicats durant el període comprès entre l’1 de juny de 2015 i el 31 de maig de 2016 per editorials, institucions o autors sobre temes relacionats amb la producció agrària i forestal, veterinària i salut animal, la indústria alimentària, els espais verds, la gestió del territori, la preservació ambiental, l’economia agroalimentària i l’àmbit rural, en general. Poden optar al premi els llibres escrits en qualsevol de les llengües oficials de l’Estat espanyol i han de disposar del corresponent codi ISBN (Número Internacional Normalitzat del Llibre).

Com sempre, l’entitat editora o persona participant haurà de remetre com a mínim cinc exemplars del llibre. En el cas de l’Article Tècnic, s’ha de remetre en fitxer PDF juntament amb la informació corresponent a l’entitat editora, revista i número o mitjà en què s’ha publicat o, quan correspongui, direcció url. Si són articles editats en format paper, s’han de lliurar un mínim de cinc exemplars de la revista. En tots els casos, els documents s’han de lliurar abans del dia 24 de juny de 2016 a l’adreça següent: Fira de Lleida. Premi del Llibre Agrari. Edifici Mercolleida. Av. Tortosa, 2 de Lleida, o bé enviar-se al correu electrònic ipineda@firadelleida.com.

El veredicte del jurat es farà públic el mes de setembre d’enguany i el lliurament dels premis es durà a terme en la cloenda de la 62a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel. Durant aquesta cerimònia els autors que hagin obtingut el primer premi exposaran els aspectes fonamentals de l’obra guanyadora.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: