Eva Collado parla dels avantatges d’una marca personal potent en una conferencia organitzada per Agroprés

Eva Collado, consultora de Capital Humà, conferenciant, formadora i escriptora, va pronunciar el 8 de març al Col·legi de Periodistes la conferencia “Construint la teva marca personal”, organitzada per Agroprés. DSCN6898

Collado, autora del llibre “Marca eres tu”, va defensar la importancia de que cadascun de nosaltres treballem la nostra marca, que al final “és l’empremta que deixem a la gent”.

Eva Collado defineix la marca personal com “tot allò que fem, diem, som i compartim, així com el valor que som capaços de generar en els demés, no solament pel que sabem fer sinó pel que som capaços de fer”.

Tot i que el percentatge de persones que estan actives a les xarxes socials és petita, l’autora del llibre assenyala que aquestes juguen un paper molt important a l’hora de definir la marca personal, sobretot Twitter, Facebook i Linkedin, i també “de donar-se a conèixer al món”.

Collado va comentar que “les empreses busquen cada vegada més a persones amb una marca personal que tingui una empremta digital potent”.

I va finalitzar la seva conferencia indicant que “el millor indicador és que la gent et digui que ets exactament igual com apareixes a les xarxes socials”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: