JARC defensa la seguretat alimentària que garanteix el model productiu de Catalunya als consumidors

Davant l’estudi realitzat per l’OMS segons el qual la carn processada pot ser cancerígena, JARC ha volgut deixar clar que, en cap cas, no s’ha de posar en dubte que el model productiu català garanteix als consumidors la seguretat alimentària.bacon

L’organització agrària ha afirmat que els ramaders catalans compleixen estrictament les normatives europees referides a sanitat animal, traçabilitat de la producció, benestar animal i sostenibilitat, i que els controls en tots els àmbits son estrictes.

L’equilibri és la clau

JARC considera que tots hem de mantenir una dieta mediterrània equilibrada, en la qual la carn vermella ha de continuar tenint cabuda, juntament amb les fruites, les verdures, els llegums, el peix, l’oli, els productes lactis, etc. La clau, ha assenyalat, “és l’equilibri”, com sempre ho ha estat.

Finalment, l’organització demana als experts de l’àmbit mèdic i científic, un esforç especial per argumentar el que ens dicta el sentit comú i la nostra tradició alimentària.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: