La Generalitat anuncia que vetllarà pel correcte compliment de la comercialització de la llet en els punts de venda

Els directors generals d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Girona, i d’Agricultura i Ramaderia, Alfons Vilarrasa, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació han traslladat al  director general de Comerç del Departament d’Empresa i Ocupació, Josep M. Recasens, la preocupació del sector lleter  davant  la possibilitat d’incompliment de la normativa de venda a pèrdua de la llet per part d’algunes cadenes de distribució.

Cal assenyalar que diferents sindicats i organitzacions agràries havien fet arribar al Departament d’Agricultura  la seva inquietud pel preu de venda de la llet en algunes cadenes de distribució.

Inspeccions i controls

En la reunió que han mantingut els tres directors generals per analitzar aquesta  preocupació, s’ha acordat que el Departament d’Empresa i Ocupació  realitzarà diverses inspeccions en els punts de venda del producte.

Així mateix, es comprovarà que s’estigui complint la prohibició de venda a pèrdua en els termes previstos en la Llei 7/1996, d’ordenació del comerç minorista.

Per la seva banda, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació farà el seguiment dels resultats comparant-los amb els preus que perceben els ramaders en el moment de vendre la llet als proveïdors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: