La Generalitat destinarà prop de 8 milions d’euros per transformar i millorar els regadius existents a Catalunya

El Consell Executiu ha acordat destinar 7,9 milions d’euros per atendre la convocatòria d’ajuts per a la transformació i la millora de regadius per a aquest 2015. Es tracta d’infraestructures estratègiques per impulsar l’economia, incrementar la producció agroalimentària i la competitivitat del sector i, alhora, per promoure el desenvolupament, el benestar i el progrés de moltes comarques rurals de Catalunya.canal-d-urgell

A través d’aquestes ajudes, el Govern vol fomentar la millora de les instal·lacions de regadiu per augmentar l’eficiència del transport, la distribució i també l’ús sostenible de l’energia i l’aigua de reg als conreus. Això permet incrementar la productivitat, reduir els costos i fer-los més competitius tant al país com als mercats exteriors.

Les actuacions en millora de regadius són una aposta prioritària de la Generalitat per contribuir a millorar la qualitat i els rendiments de les produccions agrícoles, fer-les més competitives en tots els mercats i generar oportunitats per millora les condicions de vida i el potencial de desenvolupament de les zones rurals de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: