La granja Sant Martí de Sant Martí de Centelles és una de les tres explotacions que opten al Porc d’Or de Diamant

L’organització de la XXI Edició dels Premis Porc d’Or a l’excel·lència en la producció porcina ha comunicat les explotacions seleccionades aquest any per optar a dos dels premis especials, el Porc d’Or en la seva màxima categoria, la de “Diamant, i al Premi Porc d’Or del Ministeri d’Agricultura (MAGRAMA), a “Sanitat, Benestar Animal i Medi Ambient. Al tercer premi especial, el de Màxima Productivitat, aspiren totes les granges nominades, independentment de la seva categoria.

En aquesta ocasió, les explotacions triades per rebre el “Porc d’Or de Diamant” són: Granja Sant Martí, de l’empresa Pinsos Grau, SA, a la localitat barcelonina de Sant Martí de Centelles; la granja Miguel Ángel Vergara, de l’empresa Miguel Ángel Vergara INTIA, situada a Zurucuain (Navarra); i Granja Impoala, de Pinsos Costa, situada a Zuera (Saragossa).

Quant al Premi Porc d’Or Especial del MAGRAMA a “Sanitat, Benestar Animal i Medi Ambient“, aquest any repeteix com a nominada Granja Albesa Ramadera, de Pinsos Costa, situada a la localitat d’Albesa (Lleida). Són també candidates a aquest premi Granja Cirurgià, de JYSAPS, localitzada a la Pueblanueva (Toledo); i Granja Roitegui, de l’empresa Integracions Biològiques, situada a Vitòria (Àlaba).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: