CaixaBank treu al mercat AgroBank, una nova línia de negoci per reforçar el seu creixement en el sector agrari

CaixaBank ha reafirmat la seva aposta pel sector agrari amb el llançament d’AgroBank, una nova línia de negoci creada per reforçar el creixement en aquest segment i incrementar la vinculació dels més de 330.000 clients d’aquest sector amb els quals compta a l’actualitat.Juan Antonio Alcaraz y Rafael Herrador, durant la roda de premsa a Sevilla.

Sota la marca AgroBank, l’entitat financera presidida per Isidre Fainé i que té a Gonzalo Gortázar com a conseller delegat, ha desenvolupat una oferta específica que inclou l’especialització d’oficines i equips, el disseny de productes i serveis a la carta, el llançament d’una línia de finançament de 2.600 milions d’euro que proveirà de liquiditat immediata a prop de 175.000 clients de l’entitat o l’organització d’iniciatives com activitats o jornades tècniques.

AgroBank suposa l’especialització en el sector agrari de 400 oficines en tot el territori espanyol, que es diferenciaran visualment de la resta i se situaran en els nuclis de població l’activitat econòmica de la qual giri entorn del sector agrari.

Cal destacatr el fet que el volum de negoci de CaixaBank en el sector agrari ascendeix, a juny de 2014, a 14.338 milions d’euros.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: