La carn de vacum catalana es pot consumir amb la màxima seguretat, segons el Ministeri d’Agricultura

El Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient (MAGRAMA) ha confirmat que els productes catalans etiquetats com a carn de vacum no contenen cap tipus de presència d’ADN equí.DSCN2376

Aquests resultats corresponen al segon Pla coordinat de control per establir la prevalença de pràctiques fraudulentes en la comercialització de determinats aliments que ha dut a terme el MAGRAMA.

D’aquesta manera, es confirma que els productes catalans envasats destinats al consumidor final o a les col·lectivitats comercialitzats o etiquetats com a carn de vacum no contenen carn de cavall no declarada en l’etiqueta o embalatge.

A través d’aquests controls realitzats per l’Administració, es tracta de garantir les Bones Pràctiques de producció, transformació i comercialització, i, en definitiva, la seguretat alimentària de la població.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: