Convocat el 43è Premi del Llibre Agrari

En ocasió de la 60a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida, que tindrà lloc del 25 al 28 de setembre de 2014, es convoca el 43 Premi del Llibre Agrari.La convocatòria compta amb el patrocini del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Perits de Catalunya, del Col·legi de Veterinaris de Lleida, del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, del Col·legi d’Enginyers de Forests de Catalunya i de Caixabank. Els objectius de la convocatòria són distingir aquelles obres recentment publicades en format imprès o format digital (aquestes últimes sempre que tinguin ISBN) que representin una aportació remarcable dins l’àmbit agrari espanyol i estimular la creació de nous treballs de caràcter científic, tècnic o divulgatiu que permetin incrementar la literatura destinada al sector agrari.

Bases
1 . Poden optar al Premi del Llibre Agrari les obres publicades per editorials, institucions o autors, que facin referència a temes relacionats amb:
• la producció agrària i forestal • veterinària • la indústria alimentària • els espais verds • la gestió del territori • la preservació ambiental • l’àmbit rural, en general.

2 . Els llibres s’han d’haver editat entre l’1 de juny del 2013 i el 31 de maig de 2014. Aquesta condició s’ha d’acreditar mitjançant un certificat de la data d’edició, emès per l’empresa editorial mitjançant un certificat de la data d’edició. No s’admetran reedicions, excepte si representen un canvi substancial en el contingut de l’obra. Els treballs presentats estaran escrits en qualsevol de les llengües oficials de l’Estat espanyol.

3 . L’entitat o persona participant ha de remetre almenys cinc exemplars de l’obra presentada, abans del dia 16 juny 2014 a:
FIRA DE LLEIDA
PREMI DEL LLIBRE AGRARI
(Per missatgeria )
Avinguda Tortosa , 2 (Edifici Mercolleida)
25005 LLEIDA

4 . El jurat estarà integrat per professionals i tècnics de les disciplines de les obres presentades i per representants de cada institució patrocinadora. El veredicte del jurat serà inapel·lable.

5 . El premi atorgat serà de 6.000 euros per a l’autor i una placa commemorativa per a l’editorial i l’autor. El jurat podrà declarar el premi desert o distribuir el seu import en parts iguals entre dues o més obres.

6 . El veredicte del jurat es farà públic en el mes de setembre de 2014 i el lliurament del premi es realitzarà en la cerimònia de cloenda de la 60a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel. Durant aquest acte, l’autor que hagi estat mereixedor del primer premi exposarà els aspectes fonamentals de l’obra guanyadora.

Per a més informació http://www.firalleida.com/index.php/home/fira/9

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: