Fira de Mollerussa demana suport econòmic a la Generalitat per mantenir el nivell de qualitat de la Fira de Sant Josep

Inauguració2El president de Fira de Mollerussa i alcalde de la capital del Pla d’Urgell, Marc Solsona,va dir el dijous 20 de març, en el marc de la inauguració de la 142 Fira de Sant Josep, que “si volem mantenir el mateix grau d’exigència i qualitat de la nostra fira i assumir nous reptes de futur amb tranquil·litat demanem suport econòmic del Departament d’Agricultura i del Govern de la Generalitat”. Entre els reptes a assumir, l’alcalde ha remarcat l’aposta de l’ens firal per “l’especialització i la sectorització”.

Solsona va assenyalar que el certamen d’enguany obre amb molt optimisme, bones expectatives i amb la bona sensació que la Fira de Sant Josep és reconeguda com a la capital catalana de la maquinària però també del sector agroalimentari català.

La 142 Fira de Sant Josep de Mollerussa compta amb la participació de 283 expositors i 25.000 m2 de superfície ocupada. L’acte inaugural  va estar presidit pel conseller d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Pelegrí.

El conseller va destacr a Mollerussa la innovació “com a un dels elements capdavanters en aquesta nova edició de la Fira de Sant Josep”, la qual va afegir “dóna oxigen al sector i l’hem d’aprofitar en la mesura que puguem des del punt de vista de l’administració, del sector i dels ciutadans per fer possible que aquest sector agroalimentari que està donant vida, que està ajudant a superar la crisi i que és un sector molt estable, pugui realment donar els seus fruits de futur”.

El certamen, que romandrà obert fins diumenge dia 23, va obrir el dia 19 l’espai del Recinte de les Piscines amb el Saló de l’Automòbil, al qual hi participen 26 expositors. Pel que fa a la resta, el Recinte Exterior, destinat a l`exposició de maquinària agrícola i ramadera i complements d’agricultura i ramadera, compta amb 115 firmes expositores, i els Pavellons Firals, adreçats a entitats, fira multisectorial i agroalimentació, amb 142 expositors més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: