Agroprés finalitza els actes del 25è aniversari parlant de les noves tecnologies de mobilitat aplicades al món agrari

DSCF0034L’Associació de Periodistes i Escriptors Agraris de Catalunya (Agroprés) ha tancat els actes de celebració del 25è aniversari, el dimecres 29 de gener al Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb una conferència a càrrec de Peio Oiz amb el títol “Rur@l: una aproximació al camp digital”.

Durant l’acte es va aprofitar per repartir als assistents el nous carnets i un obsequi (un llápis USB amb el logotip de l’entitat) amb motiu del 25è aniversari.

Peio Oiz, nascut a Donostia (Gipuzkoa), Enginyer de Telecomunicacions (UPC) i que és director general de l’empresa Dylvian, va fer una aproximació a les noves tecnologies de mobilitat, en general, i també aplicades als sector agrari, agroalimentari i forestal, de recollida i de divulgació de la mateixa.

Els assistents van mostrar molt interès pel que es va dir i van realitzar nombroses preguntes, que no van poder ser totes contestades, ja que es va sobrepassar el temps estipulat.

Agroprés continuarà duent a terme sessions com aquesta que són de molt interès per als seus associats, sobretot les relacionades amb les noves tecnologies aplicades als sectors agrari, agroalimentari i forestal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: