Agroprés signa un conveni de col·laboració per divulgar el congrés SmartFruit, que es farà a Barcelona el febrer

Agroprés ha signat un conveni de col·laboració amb PRODECA per fer difusió del SmartFruit IPM International Congress, que se celebrarà al Palau de Congressos de Montjuïc de Barcelona, del 2 al 4 de febrer.

SmartFruit IPM International Congress és una iniciativa conjunta del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, Prodeca (Promotora d’Exportacions Agroalimentàries), els productors agraris i el sector de serveis fitosanitaris, que naix amb l’objectiu d’incrementar el valor de la producció fructícola.

L’objectiu principal d’aquest congrès és esdevenir un referent per a tots els productors de fruita de llavor i d’os, cítrics, vinya i olivera, els assessors i comercialitzadors, així com les empreses de serveis de tota la cadena de producció i subministrament, amb la intenció clara de compartir experiències i resultats de la recerca aplicada per a la gestió de plagues i malalties en aquests cultius fructícoles, tenint sempre en compte els costos econòmics, mediambientals i de qualitat final del productes.

Per arribar a aquests objectius de SmartFruit IPM International Congress, experts de Estats Units, Mèxic, Xile, Nova Zelanda, Hongria, Països Baixos, Itàlia, França i Espanya presentaran els seus resultats i experiències als assistents. Hi tindran cabuda els treballs per a la Gestió Integrada de Plagues i Malalties en cultius fructícoles, tenint en compte que, en un món cada vegada més global, les solucions passen també per ser globals.

Per consultar el programa de SmartFruit IPM International Congress, cliqueu en l’enllaç: www.smartfruitcongress.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: