El 24 de setembre es farà una jornada tècnica sobre l’elaboració de pa a l’IRTA de Monells

El 24 de setembre se celebrarà, a l’Auditori de l’IRTA de Monells (Girona), una jornada tècnica sobre l’elaboració de pa, organitzada per l’IRTA, del Departament d’Agricultura.pan-blanco1-406x280

El pa és un aliment bàsic elaborat generalment amb cereals, normalment en forma de farina, i un medi líquid, habitualment aigua, que compte amb una antiquíssima tradició en el nostre país i que ha arribat fins a l’actualitat. Va ser introduït a Espanya pels celtibers en el segle III a.C., de manera que ja era conegut en aquest indret abans que els romans arribessin a la península i, per tant, és un aliment que compte amb una dilatada història en la nostra cultura.

Aquesta jornada pretén oferir al sector flequer, fariner i a tots aquells que hi estiguin interessats, eines per poder elaborar i caracteritzar un pa de qualitat adaptat a les demandes dels consumidors actuals.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de l’Escola de Capacitació Agrària de l’Empordà (telèfon 972 630 123 ext. 108) o per correu electrònic monica.pascual@gencat.cat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: