Eco.Si Girona reconeix a Som Energia, Triodos Bank, Jaume Barberà, Georgina Regàs i Biospirit

Foto 1 Georgina RegàsLa fira Eco.Sí de Girona ha reconegut en la seva 8a edició la cooperativa Som Energia, Triodos Bank, el periodista Jaume Barberà, la directora del Museu de la Confitura de Torrent, Georgina Regàs (a la foto del costat), i l’empresa Biospirit. Tots ells han rebut els premis Eco.Sí que es van lliurar coincidint amb l’acte oficial d’inauguració.

Els premis Eco.Sí es van crear fa dos anys per reconèixer aquelles persones, empreses i entitats que treballen per a la cultura ecològica. En aquesta edició, els guardons reconeixeran la trajectòria personal de Georgina Regàs, impulsora del Museu de la Confitura de Torrent i que, a més, apadrina aquesta edició.

També s’ha premiat la cooperativa de consum Som Energia, que ha superat els 8.000 socis a tot l’Estat; l’empresa de Celrà Biospirit, dedicada a la comercialització de productes ecològics; i Triodos Bank, que recentment ha obert delegació a la ciutat de Girona. A títol individual, també ha rebut el premi Eco.Sí el periodista Jaume Barberà.

“Reguem el planter amb optimisme, humor i esperança” és el lema d’aquesta edició i ha estat el fil conductor de totes les activitats, conferències, tallers i exposicions. Eco.Sí ha volgut ser un any més un espai per transmetre i compartir nous moviments, idees i tendències en la cultura de la sostenibilitat, buscant la part femenina de la humanitat. La fira és un lloc de trobada i d’oportunitats en tots els camps i per a tothom perquè el de l’ecologia és un dels sectors econòmics en creixement.

Eco.Sí s’estructura al voltant de vuit eixos: alimentació-agricultura, Mercat de la Terra, gastronomia, educació, salut, família, bioconstrucció i energies alternatives i tèxtil i cosmètica.

En aquesta 8a edició, el salóha comptat amb 131 expositors. El visitant ha pogut trobar a la fira alimentació ecològica i productes certificats per a la higiene i cosmètica, artesania, materials per a la bioconstrucció, energies renovables, roba i complements, estalvi i reciclatge, jocs, llibres i revistes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: