L’Eurofruit de Lleida serà més professional i especialitzat

El saló Eurofruit de Lleida es reestructura i es renova i a partir d’aquesta edició adquireix vida pròpia en convertir-se en la Fira Professional de Proveïdors de la Indústria Fructícola. El “nou” Eurofruit, que neix com a resultat de la col·laboració estreta entre Fira de Lleida i l’Associació Empresarial de Fruita de Catalunya (AFRUCAT), passa a ser l’únic saló d’aquestes característiques a l’Estat. 2013_4_18_7JmvM4PRmDRcOmooxw62F5

El certamen és professionalitza -s’adreça a partir d’ara únicament als professionals de la indústria fructícola- i s’especialitza en el sector primari. Segons els organitzadors, el nou Eurofruit se celebrarà en unes dates -al final de la collita- que permeten planificar la pròxima campanya fructícola, oferirà moltes novetats i acollirà una àmplia varietat de jornades tècniques i conferències especialitzades.

Eurofruit (Fira Professional de Proveïdors de la Indústria Fructícola) tindrà lloc del 26 al 28 de setembre als Pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida. El saló, de tres dies de durada, s’adreça exclusivament als professionals del sector de la fruita i aglutinarà tota l’oferta de serveis i subministraments per al sector industrial fructícola. La fira tindrà una superfície d’exposició de 8.000 metres quadrats i aplegarà participants d’Alemanya, França, Itàlia, Holanda, Portugal i Espanya.

Punt de referència del sector

Fira de Lleida i AFRUCAT rellancen aquest saló per convertir-lo en un punt de referència per al sector dels serveis i les tecnologies associats a la fruita, incorporant nous serveis vinculats a la tecnologia, la maquinària, les cooperatives i les manufactures de fruita.

Els sectors representats són els embalatges, obtentors i viveristes, defensa vegetal, maquinària industrial, logística i transport, sistema antipedra i serveis auxiliars (assessories, enginyeries, serveis financers, TIC i fred industrial).

Durant la presentació de la fira, l’alcalde de Lleida i president del Patronat de la Fira de Lleida, Àngel Ros, ha destacat que “el projecte sorgeix gràcies a la col·laboració molt directa entre Fira de Lleida i Afrucat”. Ros ha manifestat que “tot i coincidir amb la Fira de Sant Miquel, a partir d’enguany Eurofruit té vida pròpia i esdevé una fira professional de proveïdors de la indústria de la fruita”.

L’Eurofruit va comptar en la 27a edició, celebrada l’any passat, amb 9.625 visitants professionals estatals i 523 internacionals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: