Jaume Fabà, nou director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura a Lleida

081a66ff-dee2-4625-8237-4f216ff61935Jaume Fabà és el nou director dels Serveis Territorials a Lleida del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM).

Fabà és llicenciat en Veterinària per la Universitat de Saragossa, diplomat en Sanitat i ha realitzat diversos cursos relacionats amb la indústria alimentària, explotacions ramaderes, sanitat i benestar animal. També s’ha format en temes de desenvolupament  rural i política econòmica europea.

Treballa a la Generalitat des de l’any 1986, primer com a veterinari del Departament de Salut de 1986 a 1992, i d’aleshores ençà del Departament d’Agricultura, en el qual ha ocupat diversos càrrecs com ara coordinador veterinari i cap de l’Oficina Comarcal de la Segarra, i coordinador veterinari a la comarca de l’Urgell. A més, ha impartit cursos de formació a ramaders i a joves agricultors en les Escoles de Capacitació Agrària (ECA) del DAAM i a cooperatives agràries.

D’altra banda, ha estat vocal del Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida i del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya des de l’any 2008 fins al 2012; i actualment és secretari del Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: