Francesc Boronat substitueix a Josep Maria Jové com a president de JARC

BORONA~2L’Assemblea Nacional de Joves  Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC), celebrada a Valls, va elegir a Francesc Boronat com a nou president de l’organització agrària, en substitucó de Josep Maria Jové.

Boronat, que ocupava fins ara el càrrec de president de JARC  a les comarques de Tarragona, té 48 anys i en fa 16 què és  soci de l’organització. La seva principal activitat és la viticultura, sent des  de fa quatre anys president de la cooperativa de Nulles (Alt Camp), població on viu i de la qual durant 8 anys va ser alcalde.

Substituint a Francesc Boronat com a president de Tarragona, ha estat elegit Josep Ballsebre, de La  Fatarella (Terra Alta), que és dedica a cultivar vinya, olivera i fruits  secs.

Josep  Maria Jové ha deixat la presidència després de 8 anys al capdavant de  l’organització, i és dedicarà a la presidència de la comunitat de regants del  canal Segarra-Garrigues, càrrec al qual va ser elegit el passat 15 de desembre.

Jové  va tenir un petit homenatge per la seva dedicació a JARC,  primer com a president a Lleida i després a Catalunya, a més de ser un dels fundadors de l’organització, la segona força més votada a les darreres eleccions a cambres agràries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: