Bell-lloc acull una jornada en la que es parlarà de que l’agricultura és un sector amb futur

L’Agrupació d’Antics Alumnes de Formació Professional Agrària de Bell-lloc (Girona) organitza el dimarts 26 de febrer la XIV Jornada de les empreses agràries a les comarques de Girona, amb el títol “L’agricultura, un sector amb futur. Exemples singulars a l’agricultura gironina”.

La jornada començarà a les 19.00 hores amb la presentació a càrrec de Miquel Riera, director de Bell-lloc. A continuació, a les 19.15 h, Joan Fontrodona, professor i director del Departament d’Ètica Empresarial de l’IESE i actic alumne del centre gironí, farà la ponència inaugural sobre “Camins d’èxit davant la crisi”.

A les 19.45 hi haurà una taula rodona moderada per Pere Alvarado, enginyer agrònom, i que comtarà amb Albert Puigdemont, ramader i conseller d’ATO Natura; Carles Comas i Maria Viñolas, experts en alimentació i turisme; Venanci Grau, president de la IGP Poma de Girona i de la firma Giropoma, SL, i Robert Figueres, president dels Flequers artesans de les comarques gironines.

La cloenda es realitzarà a les 21.00 hores, i està previst que la faci, Jordi Sala, director general de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura.

Deixa un comentari