Es farà a Lleida un curs de directors i inspectors d’estacions d’inspecció d’equips de tractaments fitosanitaris

Del 5 al 20 de març es farà a Lleida el curs sobre directors i inspectors d’estacions d’inspecció d’equips de tractaments fitosanitaris. El curs està dirigit per Santiago Planas, del Departament d’Enginyeria Agroforestal-UdL i soci d’Agroprés, i serà impartit per professors de la Universitat de Lleida (UdL) i del Centre de Mecanització Agrària de la Generalitat.

El curs es duurà a terme per les tardes (de 16 a 21 hores) els dies 5, 6, 7, 12, 13, 14, 19 i 20 de març, essent en total 40 hores lectives, el 60% teòriques i el 40% pràctiques.

El programa inclou entre altres temes, el nou marc comunitari sobre l’ús de plaguicides; la tecnologia d’aplicació de fitosanitaris; el sector de fabricants de pulveritzadors; bones pràctiques fitosanitàries; manteniment dels equips d’aplicació; iniciació teórica al protocol d’inspeccions; procediment d’una inspecció, i aspectes legals d’una inspecció.

Per a més informació es pot entrar a www.maqcentre.com, i per inscripcions enviar la fitxa per correu electrònic a lmartinez@maqcentre.com

Una resposta

  1. D’acord, mercès per la informació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: