Acord entre La Caixa i Asoprovac Catalunya per potenciar els productors de vaquí

La Caixa i l’Associació de Productors de carn de boví de Catalunya (Asoprovac) han signat un conveni de col·laboració per impulsar l’activitat i el desenvolupament del sector agrari. A través d’aquest acord, la Caixa contribueix a fomentar l’activitat dels associats d’Asoprovac, així com a afavorir la seva competitivitat amb productes i serveis adaptats per a aquest col·lectiu.

La signatura d’aquest conveni, que té una vigència d’un any, posa en marxa una línia d’actuació que facilitarà als associats d’Asoprovac l’accés al crèdit. En aquest marc, la Caixa posa a disposició de l’associació una oferta especial d’assegurances agràries que donen suport a la competitivitat del sector, dins de la gamma de agroassegurances de la Caixa. A més, el conveni inclou la creació d’una targeta financera pròpia, amb imatge de la seva entitat i avantatges per als associats, com descomptes en autopistes o al gasoil.

Així mateix, tant Asoprovac com la Caixa es comprometen a col·laborar en la difusió dels acords, productes i serveis que l’entitat posa a disposició dels associats amb la finalitat de contribuir a l’accés al crèdit i al desenvolupament del sector de productors de carn de boví.

La Caixa, presidida per Isidre Fainé i dirigida per Joan Maria Nin, és l’entitat financera de referència per al sector agrari a Catalunya i al conjunt de l’Estat. La col·laboració amb Asoprovac contribuirà al seu compromís d’impulsar els negocis i activitats que ajudin al desenvolupament de les zones rurals.

La Caixa ofereix cobertura financera mitjançant el seu equip de gestors agraris distribuïts per tot Catalunya, així com des de la seva xarxa de més de 1.500 oficines i 19 centres d’empreses.

Asoprovac és l’associació i organització professional que engloba els productors de carn de boví d’engreix, amb l’objectiu de representar-los davant institucions privades i públiques d’àmbits regional, nacional o europeu. Compta amb 900 socis, que suposen el 85% de la producció d’aquest tipus de boví a Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: