Ferran Tarradellas, nou Cap de l’Oficina de la Comissió Europea a Barcelona

Ferran Tarradellas Espuny és des de l’1 de gener el Cap de l’Oficina de la Comissió Europea a Barcelona. Tarradellas  va entrar a la Comissió Europea el 2000 com contacte per a la premsa a la Direcció General per Energia en Transport. Des de llavors, va ocupar els llocs de Portaveu d’Energia i després d’Ajuda Humanitària i Resposta a les Crisis, en estreta col·laboració amb els comissaris europeus Andris Piebalgs i Kristalina Georgieva, respectivament. Fins ara treballava en el departament premsa de la Representació de la Comissió Europea a Madrid.

Tarradellas és llicenciat en Periodisme i en Història Moderna. El  seu perfil periodístic i la seva llarga experiència en diferents àrees de la Comissió Europea permetrà a l’Oficina de la Comissió a Barcelona tenir un paper clau en la comunicació amb els ciutadans i els mitjans, i ajudar a l’impuls les relacions entre la Comissió Europea i els governs i parlaments de Catalunya i les Illes Balears, i amb les autoritats locals i altres parts interessades.

La Comissió té Representacions en els 27 Estats membres ia més Oficines a Barcelona, Belfast, Bonn, Cardiff, Edimburg, Marsella, Milà, Munic i Wroclaw. La seva funció consisteix a comunicar als mitjans i al públic sobre les polítiques de la UE i en mantenir informada la Comissió dels fets més rellevants en el seu àmbit geogràfic. Les Representacions i les oficines de la Comissió Europea estan sota l’autoritat de la vicepresidenta Reding.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: