Josep Maria Pelegrí repeteix com a conseller d’Agricultura

Foto oficial del nou Consell Executiu

Una vegada format el nou govern de la Generalitat per part del president Artur Mas, ha quedat palesa la seva confiança en Josep Maria Pelegrí al capdavant del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Pelegrí, d’Unió Democràtica de Catalunya, ja havia estat el conseller d’Agricultura en l’anterior govern d’Artur Mas.

El titular d’Agricultura de la Generalitat ha d’afrontar uns reptes difícils per al sector agrari català, amb el compliment de les normatives europees de benestar animal (l’1 de gener ha començat la de porcí) i davant la reforma de la Política Agrària Comuna (PAC), en un principi per al període 2014-2020.

Pelegrí no ha tingut durant aquests dos anys anteriors gaires conflictes amb les organitzacions agràries, com si havien tingut alguns dels seus predecesors en el càrrec, si bé la seva gestió ha estat criticada per aquestes per no haver fet gaires coses pel sector, i haver-lo acusat d’un cert immobilisme.

Altres consellers, que tenen competències que directa o indirectament afecten al sector agrari són Santi Vila, nou conseller de Territori i Sostenibilitat, en substitució de Lluis Recoder, que no va voler continuar en el govern, i Ramon Espadaler, nou conseler d’Interior, una cartera difícil on substitueix a Felip Puig.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: