Nou programa “Del camp a taula”, a Ràdio Estel

Els dissabtes de 8 a 9 del matí i de 20 a 21 hores s’emet el nou programa “Del camp a taula”, a Ràdio Estel , que dirigeix i presenta un dels vice-presidents de la nostra associació, el periodista Isidre Font.

Es tracta d’un espai setmanal on es dona informació sobre el sector agrari i agroalimentari català, passant per tots els processos des de la producció fins que el producte arriba a taula.

Hi ha unes seccions inicials com l’entrevista, el debat, el reportatge, l’actualitat, les fires, l’agenda i el producte, a les que s’afegiran d’altres com l’agricultura ecològica, sector pesquer, medi ambient i boscos, etc.

Les freqüencies on es pot trobar l’emissora són la 106.6 FM a les comarques de Barcelona; 93.7 FM a la Catalunya central; 100.6 FM a les comarques de Tarragona; 103.4 a les comarques de Girona; 90.1 FM a Tortosa i àmbit d’influència; 96.8 FM a El Garraf; 98.4 FM a Osona; 91.5 a Lleida; 104.4 FM a La Cerdanya; 105.0 FM a la Seu d’Urgell i 107.5 FM al Principat d’Andorra.

Una resposta

  1. Trobo perfecte que es faci un programa com aquest. Es la nostra tasca escoltar-ho i difondre la seva existència. Cal informar i donar a conèixer el ventall i possibilitat dels nostres productes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: