AGROPRÉS coorganitza una jornada sobre l’us de productes fitosanitaris a Girona, el 30 d’octubre

El dimarts 30 d’octubre es durà a terme a la sala d’actes de la Fira de Girona la jornada tècnica sobre les “Conseqüències del Reial decret 1311/2012 sobre l’ús sostenible de productes fitosanitaris”, coorganitzada per AGROPRÉS i la Demarcació de Girona del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Pèrits Agrícoles de Catalunya (COETAPAC).

Precisament, el president d’Agroprés i de la Demarcació de Girona del COETAPAC, Jesús Domingo, serà l’encarregat de donar la benvinguda als participants de la jornada i fer la presentació de la mateixa, conjuntament amb Joan Gòdia, sotsdirector general d’Agricultura de la Generalitat. De la cloenda s’encarregarà Jordi Aurich, director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura a Girona.

Entre altres temes que es tractaran es presentarà el nou Reial decret i es parlarà de les guies de gestió integrada de plagues, del registre i control de la maquinària de tractaments davant la nova normativa i de la formació derivada del nou Reial decret. Finalment, hi haurà una taula rodona on es debatran tots els temes plantejats.

* Adjuntem el programa de la jornada

Jornades tecniques agraries 2012

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: