Socis d’AGROPRÉS visiten les instal·lacions del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida

Un grup de socis d’AGROPRÉS, acompanyats per alguns socis de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA), va visitar el 27 de setembre les instal·lacions del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, en una visita guiada realitzada pel Director Científic del Parc, Santiago Planas, a la vegada soci d’AGROPRÉS i l’ICEA.
En acabar la visita es va fer un dinar d’agermanament, amb productes típics de les comarques lleidatanes, al mateix restaurant del Parc. Els socis d’AGROPRÉS assistents van ser Carles Bernat, Josep Sancho, Toni Roca, Josep Riera, Jesús Domingo, Santi Planas i un convidat per part de l’associació.

La visita es va dur a terme abans de la jornada que el mateix dia van organitzar AGROPRÉS i l’ICEA, juntament amb ETSEA-UdL, sobre els “Costos i preus de la fruita”, en el marc de la Fira Agrària de Sant Miquel i Eurofruit.

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida és, una aposta estratègica i ambiciosa per a Lleida que fixa els seus valors en la innovació, la qualitat, l’especialització, el dinamisme, el prestigi científic i acadèmic i, clarament, en una vocació de lideratge versemblant.

L’Ajuntament de Lleida amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat econòmica de la zona tot oferint la possibilitat d’incrementació de la competitivitat del teixit empresarial mitjançant la innovació i la transferència de coneixement amb el món científic i acadèmic, va decidir, juntament amb la Universitat de Lleida, la creació del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida i el va situar en un indret emblemàtic de la ciutat, el Turó de Gardeny a partir de l’any 2005.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: