Grans noms del món del vi català seran a Catavins, a Sabadell, del 9 a l’11 de novembre

La cinquena edició de Catavins, que se celebrarà al recinte de Fira Sabadell els propers 9, 10 i 11 de novembre, comptarà una vegada més amb un complet programa d’activitats participatives obertes als visitants del certamen. Tret distintiu de l’esdeveniment des de la seva fundació, les activitats es duran a terme durant el transcurs de la fira a les sales adjacents a l’espai firal, dins mateix de les instal·lacions de Fira Sabadell.

Una vegada més, Marcel Gorgori serà un dels principals reclams per al públic, que any rere any omple de gom a gom la sala reservada per a l’activitat que condueix. Després de l’èxit de l’edició anterior, el comunicador tornarà a fer gaudir els visitants amb la seva proposta que vincularà Òpera i vi.

Una de les activitats més innovadores d’enguany serà la protagonitzada pels sommeliers Ferran Centelles (El Bulli) i Isabelle Brunet (Monvínic) sota el títol Les veritats absolutes no existeixen. Ambdós experts presentaran un interessant debat sobre diverses tendències d’elaboració i conceptes diferents de vins actuals en què, d’una manera interactiva, demostraran que tot és relatiu, també en el món del vi.

Altres noms representatius del món del vi català que duran a terme activitats en el marc de Catavins són Raül Bobet (Castell d’Encús, Ferrer-Bobet), Josep Lluís Pérez i Sara Pérez (Mas Martinet) o la sommelier Rosa Vila entre d’altres.

Més informació – www.catavins.es

Isaac Fernández

VINICOM

info@vinicom.es

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: