Se celebra l’Assemblea d’AGROPRÉS a Barcelona

Després de fer-se a diversos indrets del territori, l’Assemblea Ordinària d’AGROPRÉS s’ha realitzat enguany a Barcelona, en concret al Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC), on l’associació té la seva seu.

Nombrosos socis no van voler perdre’s aquesta assemblea i el posterior acte institucional d’inici de celebracions del 25è aniversari de l’entitat.

El secretari de la Junta Directiva, Eduard Gelpi, va ser l’encarregat de llegir l’acta de l’assemblea anterior, que va ser aprovada per unanimitat.

A continuació, el president, Jesús Domingo, va fer el seu informe de situació, i posteriorment va explicar el pla de treball per al 2012, centrat en la participació en fires i els actes de celebració del 25è aniversari, amb un acte central que es farà la propera tardor, encara per determinar, tot i que s’està treballant en aquest tema.

El tresorer, Miquel Rusiñol, va detallar l’estat de comptes, les quotes als socis i el pressupost previst per al 2012, ajustat a la situació general de crisi que viu el país.

Per últim, el vicepresident, Isidre Font, va presentar la nova pàgina web (agropres.wordpress.com) i va assenyalar els criteris fixats en el seu disseny i les diferents seccions de les que consta, amb una pàgina d’inici on surten totes les informacions penjades als diversos apartats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: