Reconeixement als tres primers presidents d’AGROPRÉS

Després de l’Assemblea Ordinaria, el divendres 27 d’abril va tenir lloc al Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) el primer acte de celebració dels 25 anys d’AGROPRÉS, amb el reconeixement als tres primers presidents de l’entitat, Ferran de Muller, Carles Bernat i Jordi Sala (a la fotografia del costat amb l’actual president, Jesús Domingo, a la dreta).

Tots tres es van mostrar molt emocionats al rebre un rellotge de ma personalitzat i amb el logotip de l’entitat. En els seus parlaments van detallar com va nèixer l’associació i com ha anat evolucionant i creixent fins a l’actualitat.

El president, Jesús Domingo, a part d’agrair la tasca efectuada pels seus antecesors, va fer un repás a la història d’AGROPRÉS, i va parlar de cap a on ha d’anar en el futur.

El president de l’Institut Català d’Estudis Agraris (ICEA), Josep M. Vives, entitat que col·labora amb AGROPRÉS també va tenir unes paraules per als tres homenatjats.

El Secretari de la Junta del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC), Enric Frigola, que va assistir en representació del Degà del CPC, Josep M. Martí, va recordar que ell era fill de pagesos, i que la majoria dels grans mitjans estaven ubicats a Barcelona i no parlaven gaire de l’agricultura i del món rural.

Va tancar l’acte, el director dels Serveis Territorials de Barcelona del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Marià Morera, en representació de l’Honorable Conseller d’Agricultura, Josep M. Pelegrí, que no va poder assistir per qüestions d’agenda. Morera va destacar el paper que juguen associacions com AGROPRÉS en defensa de l’agricultura, i per relacionar el sector agrari amb el món del periodisme.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: