Assemblea Ordinària i acte institucional del 25è aniversari d’AGROPRÉS

Divendres 27 d’abril, a les 18:30 h en primera convocatòria, i a les 19:00 h en segona convocatòria, AGROPRÉS celebrarà l’Assemblea Ordinària. Una vegada acabada la mateixa, farem un acte institucional amb motiu del 25è aniversari de la fundació de la nostra entitat. Tot plegat, tindrà lloc a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Rambla de Catalunya 10, principal, de Barcelona. Finalitzarem l’assemblea i l’acte posterior cap a les 21:00 h.

 

 ORDRE DEL DIA DE L’ASSEMBLEA :

  1. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta anterior
  2. Informe del president
  3. Estat de comptes, quotes i pressupost 2012
  4. Pla de treball any 2012
  5. Presentació nova Web
  6. Precs i preguntes

A l’acte institucional farem un homenatge als tres antics presidents que han estat al capdavant de la associació, Ferran de Muller, Carles Bernat i Jordi Sala. Estarem acompanyats per Marià Morera, director dels Serveis Territorials de Barcelona del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, que tancarà l’acte en representació de l’Honorable Conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, i pel Secretari de la Junta del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC), Enric Frigola, representant al Degà del CPC, Josep Ma Martí.

Està prevista la intervenció dels tres homenatjats, del president actual, Jesús Domingo, a més dels representants del Col·legi de Periodistes i del Departament d’Agricultura, que farà la cloenda.

La constitució de l’associació, ha estat un bon paraigües per aixoplugar a tots els periodistes agraris i als no periodistes, en general tècnics agraris, que escrivim sobre aspectes tècnics i divulgatius, dotant-nos cobertura legal al mateix temps que intentar, a través de tots els mitjans al nostre abast, de donar una bona imatge del món rural (agricultura, ramaderia, pesca, medi natural i alimentació), malauradament molt desconegut per part de la major part dels nostres ciutadans.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: