Jornada sobre les tècniques sanitàries per combatre les plagues dels noguers

La Sala d’Actes de l’Ajuntament de Crespià (Pla de l’Estany), al carrer Major, 2, acollirà el divendres 16 de març al matí una jornada sobre les tècniques sanitàries per combatre les plagues al conreu dels noguers.

L’Associació de Productors de Nous de les Comarques de Girona i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural organitzen la jornada que ha de servir per millorar l’activitat en la sanitat, la producció i les vendes d’aquest apreciat fruit sec.

Està previst que la jornada comenci a les 10 hores del matí i l’acte de cloenda es faci a les 13.30 hores. En aquesta quarta edició es discutiran els problemes sanitaris que ocasionen la plaga de les papallones amb l’insectació de les nous, i es parlarà de nous productes derivats d’un coure líquid, que haurien d’ajudar a combatre les malalties dels noguers, disminuint el nombre de tractaments i les dosis a utilitzar.

Per últim, es presentarà la nova Associació de Defensa Vegetal (ADV) del noguer, constituïda pels membres de l’entitat coorganitzadora de la jornada i que està oberta a l’acceptació de nous membres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: